Новини

В Проектобюджета на МЗХГ за 2018 г. увеличението от  4 543,2 млн. лв. на работните заплати на нито една от структурите на Министерството. Плануваната реформа в ИАБГ при така предложеният бюджет е невъзможна. Научни работници, специалисти и експерти в ССА ще работят за 510 лв. през 2018г.

В подкрепа и солидарност с протеста на българските колеги за намаляване на неравенствата и борбата с бедността, за повишаване на заплатите и подобряване на условията на труд в България срещу политиката на замразяване на доходите, за правото на достоен труд и достойно заплащане

Писма за безусловна подкрепа и солидарност от:

"Нашето послание към Вас е БЪДЕТЕ СИЛНИ!

Вашата борба е борба за всички нас и няма значение дали работите в България или в някоя друга страна на Европа или света. Ние сме част от общо силно синдикално семейство и всяка победа в една отделна страна е победа за всички нас.

Ние сме заедно в общата ни борба да осигурим честни и справедливи условия на труд и достойни работни места за нашия регион, за нашите работници – в името на бъдещето!

Ние сме заедно срещу ерозията на значимия, истинския  социален диалог и колективно договаряне, които са в сърцето на по-добрите заплати и условия на труд, а още повече – допринасят за социален мир и справедливост."


Недекларираният труд в земеделието - мит или реалност

Проект RAISE UP

VS/2013/001/0407

VS/2012/003/0305

Сфери на дейност

Да си част от тази организация е въпрос на гражданска позиция и отговорност.

Ако се хващаш на работа в чужбина...

Провери за нередности