Новини

Синдикатите искат трудовите възнаграждения на ракетосрелците и квалифицираните специалисти, работещи в системата на ИАБГ да отговарят адекватно на нивото на професионално образование и квалификация, условията на труд и специфика на тяхната дейност.

Прочети още...

Това официално писмо е, за да потвърди успеха  и да изкажа отново благодарност за общите ни последователни синдикални солидарни действия от последните 6 месеца за увеличение на заплатите на работещите в Селскостопанска академия, предприети и водени от Браншовия синдикален съвет, Федерацията на независимите синдикати от земеделието и КНСБ.

Прочети още...

ФНСЗ заедно с ФСОГСДП първи излизат пред служебния вход на Народното събрание под надслов „ЗА СПРАВЕДЛИВИ ДОХОДИ В БЮДЖЕТ 2023 И ЗАЩИТА НА ТРУДОВИТЕ ПРАВА НА РАБОТЕЩИТЕ“

Прочети още...

Честит празник, уважаеми работници и служители в Напоителни системи ЕАД!

Във времена на превратности и кризи водата е национално благо, богатство и най-ценен ресурс, който Напоителни системи ЕАД опазват и управляват в името на храната и бъдещето ни! Тяхната огромна отговорност и усилия по опазване на хора и продукция от вредното въздействие на водите е граждански подвиг. Такава отговорност могат да носят само достойни хора, каквито са те!

Прочети още...

BG05SFOP001-2.025-0166-С01

ХХ Редовен конгрес на ФНСЗ

Кампания МИСЛИ ЗЕЛЕНО! Земята го заслужава!

Недекларираният труд в земеделието - мит или реалност

Проект RAISE UP

VS/2013/001/0407

VS/2012/003/0305

Сфери на дейност

Да си част от тази организация е въпрос на гражданска позиция и отговорност.

Ако се хващаш на работа в чужбина...

Провери за нередности