Проект „Насърчаване на социалния диалог в Сектор Земеделие в новите страни-членки за развиване на секторни социални схеми като инструмент за борба с несигурните работни места, бедността и социалното изключване на работещите в земеделието”

Събития Материали

Работещите в сектор „Земеделие” страдат от дефицит на социалноосигурителни права. Осигуряващите се земеделски производители в България са едва 16,9% от всички самоосигуряващите се у нас и само 1,23% от общия брой осигурени лица.

Прочети още...

{gallery count=2  height=200 width=290 cols=2 rows=2 counter=0 links=0 alignment=center orientation=horizontal}pics/new0072{/gallery}

Събитието се проведе в периода 26-28 май 2014г. в Любляна и бе домакинствана от партньорската организация KZI - Словенския синдикат на работещите в земеделието и хранително вкусовата промишленост.

Прочети още...

{gallery count=1  height=200 width=290 counter=0 links=0 alignment=center orientation=horizontal}pics/news0070{/gallery}

Събитието се състоя в периода 12-14 май 2014г. в хотел Ramada Majestic, гр.  Букурещ, Румъния.
В работната среща участваха синдикалисти и работодатели в земеделието от Румъния, България, Чехия, Словакия и Германия, както и експерти от изпълнителната власт. Държавният секретар на румънското министерство на земеделието Даниел Ботаною приветства участниците в срещата, като подчерта важността на темата и дискусията, в която ключовите партньори могат да очертаят полезни мерки за решаване на болезнени проблеми в земеделието.

Прочети още...

ХХ Редовен конгрес на ФНСЗ

Кампания МИСЛИ ЗЕЛЕНО! Земята го заслужава!

Недекларираният труд в земеделието - мит или реалност

Проект RAISE UP

Українські банки неохоче оформляють кредит онлайн на картку 24/7, для цього краще звернутися в МФО в будь-який час доби.

Оформити цілодобово кредит без поручителів на кредитну картку. Кращі варіанти під 0 відсотків.

У важкій фінансовій ситуації допоможе кредит онлайн на картку без відмови і перевірок цілодобово в Україні.

Привлекают фриланс профессии? Тогда онлайн обучение на веб разработчика - это то, что вам нужно. Изучайте рейтинг школ.

Школа иностранных языков предлагает онлайн уроки английского для начинающих с нуля. Образование от экспертов.

VS/2013/001/0407

VS/2012/003/0305

Сфери на дейност

Да си част от тази организация е въпрос на гражданска позиция и отговорност.

Ако се хващаш на работа в чужбина...

Провери за нередности